FUSO CANTER.
Klar til næsten enhver udfordring, når som helst du har brug for den.
DEN NYE FUSO CANTER
SIKRERE END NOGENSINDE

FUSO CANTER. KLAR TIL NÆSTEN ENHVER UDFORDRING, NÅR SOM HELST DU HAR BRUG FOR DEN.

Til dit daglige arbejde i byen har du brug for mere end en let lastbil. Du har brug for en specialist. Eller endnu bedre: en hel specialistenhed. Et team, der aflaster dig. Med det tunge arbejde. Og under kørslen. Et team, der bringer dig videre. Også når det nogle gange bliver snævert. Eller man tilsyneladende ikke kan komme længere. Et team, som du ikke kun kan regne med i dag. Men også fremadrettet.

 

Optimal nyttelast
OPTIMAL NYTTELAST

Arbejdskraftværk
Aflaster dig. Ved alt tungt arbejde

Seks ton chassisbæreevne er noget af et budskab. Det klarer Canter 8,55 t uden problemer, mens Canter 7,49 t med en chassisbæreevne på 5 t er lige i hælene på den. Og så er de begge yderst manøvredygtige – for de er lettere end deres konkurrenter. Men den store bæreevne er ikke den eneste aflastning, som Canteren tilbyder dig: Dens lave indstigning gør hyppig ind- og udstigning lettere, den nye standardmæssige DUONIC® 2.0-dobbeltkoblingsgearkasse gør det muligt hurtigt at skifte gear uden effekttab, og dens talrige opbygningsvarianter giver ekstraordinær fleksibilitet for dig. Og hvis du ikke kan nøjes med op til 6 t chassisbæreevne, kan du tilføje op til 3,5 t anhængerlast til Canteren. Er den næste opgave altid den sværeste? Ikke for Canter.
Suveræn manøvredygtighed
SUVERÆN MANØVREDYGTIGHED

Byerobrer
Bringer dig videre. Også når det bliver snævert

Kører du regelmæssigt i byen som håndværkervirksomhed eller leverandør? Så er Canter 3,5 t det helt rigtige til dit job. Med den mindste vendediameter i sin klasse og en kabinebredde på 1,70 m eller 2 m bringer den dig også derhen, hvor andre må give op. Og du skal ikke give afkald på din kørekomfort: Kabinerne er rummelige, og enkelthjulsophænget sørger for en både behagelig og dynamisk køreoplevelse. Du vil selv opleve det – Canteren er lige så let at køre som en personbil. Med den længste opbygningslængde i hele segmentet byder Canter 3,5 t desuden på talrige muligheder for individuelle opbygninger. Byen venter dig Canteren er klar.
Funktionel variabilitet
FUNKTIONEL VARIABILITET

Altmuligkøretøj
Klar til det hele. Overalt hvor det gælder

Sne og is? Krævende terræn? Det er ikke noget problem, for Canter 4×4 bliver på jorden med stor traktion. Og også i vintertjenesten, byen eller på veje med stor stigning. Det sørger firehjulstrækket, der kan tilkobles, for. Driftsomkostningerne er også nede på jorden: Med den højeffektive 3,0 liters motor er Canter 6,5 t særligt økonomisk og opfylder den nye udstødningsnorm Euro VI. Og fordi der netop i den offentlige tjeneste som i have- og landbruget er opgaver til hver årstid, er Canteren klar til det hele. Med robust stigeramme til forskellige opbygningsløsninger og høj nyttelast. Prøv at udfordre den.
Innovativ økonomi
INNOVATIV ØKONOMI

Alle tre motorvarianter i Canteren opfylder udstødningsnormen Euro VI og er desuden yderst sparsommelige under kørsel. ECOFFICENCY-pakken sørger nu standardmæssigt for den største miljøvenlighed og bedste effektivitet. Men vi har ikke kun tænkt på, at du sparer, når du bruger din Canter - vi lægger også vægt på Total Cost of Ownership. Derfor tilbyder vi dig et individuelt servicetilbud for også at gøre finansieringen og driftsomkostningerne så gunstige som mulige for dig.

FUSO – EN INTEGRERET DEL AF DAIMLER TRUCKS

FUSO er mere end en global spiller. FUSO er et verdensmærke. Firmaet blev grundlagt i Japan i 1932 og er en af de største producenter af erhvervskøretøjer i Asien med afdelinger i flere end 170 lande på fem kontinenter og en produktportefølje til alle opgaveområder. 

 

Som en integreret del af Daimler Trucks får Canter-kunderne ikke blot gavn af flere årtiers erfaring hos begge mærker inden for produktion af erhvervskøretøjer, men især af tilknytningen til Daimlers fintmaskede salgs- og kundeservicenetværk. Få rådgivning og vejledning hos din FUSO- eller Mercedes-Benz forhandler.