Vier weiße FUSO Canter und ein roter FUSO Canter in einer Stadt

Finansiering. Til din FUSO Canter

Hvis du ikke vil betale den fulde pris med det samme, tilbyder Mercedes-Benz Bank gruppen interessante alternativer til kontantkøb. Din FUSO-forhandler rådgiver dig gerne om de forskellige finansieringsprodukter og udarbejder et individuelt tilbud til dig, hvis du ønsker det.Standardfinansiering

Alternativet til kontantkøb

Logo Standard-Finanzierung

En standardfinansiering via Mercedes-Benz Bank gruppen betyder attraktive betingelser og løbetider efter dine behov. Sammen med din FUSO-forhandler fastlægger du størrelsen på udbetalingen og den ønskede kontraktløbetid. Sammen med købsprisen på din nye FUSO Canter bestemmer disse to faktorer størrelsen på dine månedlige rater. Og med betaling af den sidste rate overgår ejerskabet af din FUSO Canter til dig.

 

 

Finansiering af slutrate

Optimal udnyttelse af finansielt spillerum

Logo Schlussraten-Finanzierung

Ønsker du et større frirum med mindre månedlige rater? Så anbefaler vi dig finansiering af slutraten. Her aftaler vi i finansieringskontrakten en højere slutrate, som du indfrier ved kontraktens udløb. I kontraktens løbetid nyder du godt af lavere afdrag og får dermed et økonomisk råderum.

 

 

Plus3-finansiering

Fleksibilitet kalkuleret individuelt

Logo Plus3-Finanzierung

Plus3-finansieringen giver dig ved kontraktens udløb mulighed for at vælge mellem tre muligheder for, hvordan det videre forløb skal være mellem dig og din FUSO Canter.

Du afgør, om du
 

  1. vil beholde din FUSO Canter efter betaling af slutraten,

  2. vil indgå en tilslutningsfinansiering for at betale slutraten eller

  3. vil returnere din FUSO Canter til den garanterede restværdi (1).
     

Sæsonratefinansiering

Logo Saisonraten-Finanzierung

Mange brancher er afhængige af vejr og årstider. Det tilpasser vi os: Med sæsonratefinansieringen tilpasser vi kontrakten til dine ordrebøger. Sådan tilpasser du størrelsen af de månedlige rater til din forretning. Dermed forbliver du likvid i alle ordresituationer og kan selv i dårligt vejr tage det roligt.

 

 


(1) Klausulen om returnering af køretøjet beror på en ekstra aftale til Plus3-finansieringskontrakten, der indgås direkte mellem dig og din forhandler. Til det formål gælder de deri aftalte tilbagekøbsbetingelser.