Ein weißer FUSO Canter fährt durch eine Stadt

Leasing. Til din FUSO Canter

For at opnå en økonomisk anskaffelse af din nye FUSO Canter tilbyder Mercedes-Benz Bank gruppen attraktive leasingløsninger – perfekt tilpasset dine krav. Din FUSO-forhandler udarbejder gerne et individuelt leasingtilbud til dig efter dine ønsker.You need to specify the column widths.

Klassisk leasing

Brug på tid

Logo Klassisches Leasing

Ved leasing betaler du kun det for din FUSO Canter, som du rent faktisk bruger den i den aftalte kontrakttid og det i aftalen fastlagte kilometerforbrug. Og det betaler sig i dobbelt forstand: Betingelserne hos Mercedes-Benz Bank gruppen er attraktive, og leasingraten kan ved erhvervsmæssig brug af FUSO Canter som regel fratrækkes skattemæssigt som driftsudgift. Efter kontraktens udløb leverer du blot din FUSO Canter tilbage til din forhandler til den garanterede restværdi. Og skifter efter eget ønske til en ny model.

 

CharterWay ServiceLeasing

Leasing og service i kun én kontrakt

Logo CharterWay Service Leasing

Spar kapital og kapaciteter med kun én kontrakt. Med CharterWay serviceleasing finder du fordelene i to produkter, nemlig leasing og service, forbundet med hinanden. På den måde dækker du med dine månedlige rater ikke kun brugen af køretøjet, men også de ønskede serviceydelser. Køretøj, service og administration efter eget valg, inklusive GAP-underdækningsbeskyttelse – det hele til en fast månedlig pris. På den måde kan du regulere den væsentlige del af dine vognparksomkostninger og spare omkostninger.