Vi beklager. Vi fandt ingenting.

 • CANTER DELE.
  KLAR TIL MARKEDSKVALITET.

  Originaldele, VALUE Parts, tilbehør

logo

DRIFTSSIKKER KVALITET. CANTER DELE.

RESERVEDELE

 • HØJE KRAV.
  FUSO ORIGINALE DELE.

  FUSO originale dele står for omfattende udviklingserfaring. De produceres præcist af udvalgte råstoffer og er afstemt efter kravene fra alle køretøjsfunktioner. Brugen af FUSO originale dele garanterer servicekvalitet til den mindste detalje. Denne kvalitet betaler sig og bidrager til sikkerhed og økonomi for Canter.

 • GUNSTIGE PRISER.
  FUSO VALUE PARTS.

  Med reservedele fra FUSO Value Parts (FVP), det andet delemærke fra FUSO modtager kunden højkvalitets originalprodukter med FUSO garanti til betydeligt lavere priser. De byder med bedste pris-ydelses forhold eksempelvis på den bedste løsning for Canter hvor garantien er udløbet. Når der er brug for højkvalitets reservedele til rimelige priser, er FUSO Value Parts det rette valg.

 • INDIVIDUELLE ØNSKER.
  CANTER UDSTYR.

  FUSO originale udstyr for Canter byder på mange ekstra udstyrsmuligheder for endnu mere komfort, endnu mere sikkerhed og en øget køreglæde. Individuelt og helt efter kundens ønsker og krav. Specielt det originale udstyr og eftermonteringsløsninger for Canter TF bidrager til en yderligere forbedring af Canters udseende, kørekomfort og funktionalitet.