Vi beklager. Vi fandt ingenting.

  • CANTER. KLAR TIL ALLE OPGAVER, UANSET HVILKE BRANCHE.

    Distribution, byggeri, haveanlæg, kommunal indsats

logo

BEDSTE VALG CANTER BRANCHELØSNINGER.

SMIDIG OG KOMFORTABEL
FUSO CANTER I DISTRIBUTIONSTRAFIK.

Dens kompakte dimensioner gør Canter ideel til levering og tjenesteydelser i byen og omegnen. Som Canter 3,5 t byder den på en i sin klasse uovertruffen lille vendediameter på 10,2 m. Samtidig kan den, afhængig af respektive opbygning, tilbyde en høj lastevolumen. 

Den praktiske karakter viser Canter for eksempel med det fordelagtige inderumskoncept, der tillader en stor adgangsbredde. Med moderne assistent- og sikkerhedssystemer bidrager Canter også til mere trafiksikkerhed. For en lokal emissionsfri city-logistik, der er efterspurgt på stadig flere områder, leveres den fuldt elektriske eCanter.

ROBUST OG EFFEKTIV.
FUSO CANTER I BYGGERIET.

Canter på byggepladsen er stærk, med en vridningsstabil stål-stigeramme. Den leverer også enmasse uden problemer, takket være sin ekstra høje chassiskapacitet som Canter 7,5 t og Canter 8,55 t. For et midlertidigt plus i greb, kan Canter i 4×4-varianter med tilkobling af træk på alle hjul udgøre et uovertruffent økonomisk tilbud.

Med tre forskellige førerhusvarianter, der kan vælges efter lasteevnen, kan Canter dække både kompakte udvendige mål og øgede behov for siddepladser. Direkte bag førerhuset byder FUSO fabriksopbygninger med lad og tippelad efter ønske en ukompliceret samlet køretøjsløsning.

PRAKTISK OG FLEKSIBEL.
FUSO CANTER I HAVE- OG LANDSKABSARBEJDE.

Uanset om det er den smalle vej i parken eller med et mandskab på syv personer ombord, kan Canter klare det. Tre forskellige, afhængig af lasteevnen valgfrie, førerhusvarianter byder på en hensigtsmæssig løsning. I Canter 3,5 t formidler uafhængigt hjulophæng en ekstra dynamisk og sikker kørselsoplevelse.

Takket være sin robuste C-profil stålstigeramme klarer Canter desuden næsten alt, og med op til 3,5 t anhængerlast sørger den for endnu mere fleksibilitet ved planlægning af transporter. Canter er desuden det ideelle basiskøretøj for kraner og tillader herved en selvstændig læsning og losning af selv tungt gods direkte på stedet.

ALSIDIG OG DRIFTSSIKKER.
FUSO CANTER I KOMMUNAL DRIFT.

Den enorme alsidighed ved Canter over alle lasteevner og modeller er den bedste forudsætning for alsidige transportopgaver, der løses i kommuner både sommer og vinter. I 4×4 varianterne med tilkobling af træk på alle hjul forener Canter helt speciel behovsorienteret fleksibilitet og forbrugsorienteret økonomi. Med sine tre, efter lasteevne, forskellige førerhusvarianter kombinerer den et ideelt rumtilbud med kompakte udvendige mål. 

Canter byder allerede fra fabrikken på individuelt tilpasselige komfortfunktioner for føreren og har yderligere optioner som ekstraudstyr. Desuden understøtter moderne assistent-og sikkerhedssystemer i Canter føreren, og sørger for mere sikkerhed for andre trafikanter.

STEDET.
CANTER FORHANDLER- OG VÆRKSTEDSNETVÆRK.

FUSO Canter er et produkt fra Daimler Truck AG og kan leveres i 32 europæiske lande.
I Europa er der 800 repræsentationer i Mercedes-Benz servicenetværk for rådgivning,
salg, vedligeholdelse og reparation med alle services omkring Canter i den højeste kvalitet.

YDERLIGERE INFO. MERE OM CANTER.