Vi beklager. Vi fandt ingenting.

 • CANTER EGNET TIL OPBYGNINGER.
  KLAR TIL (NÆSTEN) ALLE BÆRENDE ROLLER.

  Opbygningsmuligheder, fabriksopbygninger, portal for producenter af opbygninger

logo

SOLIDT GRUNDLAG.
CANTERs OPBYGNINGSMULIGHEDER.

FUSO arbejder i hele Europa aktuelt sammen med mere end 300 anerkendte producenter af opbygninger. Med sin alsidighed med fem totalvægte og seks forskellige akselafstande egner Canter sig til næsten alle opbygninger og kan opfylde kravene for næsten enhevr anvendelse og enhver transportopgave. Fra det mest enkle lad til et komplet specialkøretøj.

Den robuste stål-stigeramme på chassiset er, som ved tunge lastbiler, opbygget som C-profil, og byder på en særlig høj kapacitet. Herved udmærker rammen sig ved et detaljeret hulmønster, der letter opbygningsproducenternes arbejde. Fra fabrikken leveres ekstradrev for hydraulikpumper eller kompressorer og det ekstra 24 V-interface kompletterer den nemme opbygning af Canter.

Kunden drager fordel af en ukompliceret afvikling ved de inkluderede optioner, som FUSO tilbyder for sine fabriksopbygninger. Denne afregningsmodel for opbyggede samlede køretøjer er også mulig over udvalgte opbygningspartnere, samt i kombination med bestemte forkonfigurerede køretøjer, som kunden kan bestille komplette fra FUSO.

Den usædvanligt nemme opbygning af Canter gælder naturligvis også for den fuldt elektrisk drevne eCanter, den alternative løsning for lokal emissionsfri transport.

CANTER.
MED LAD.

Canter og eCanter med lad er en funktionel base, når det drejer sig om transport af stykgods. En ladopbygning kan omdannes til en alsidig anvendelig allrounder med udvidelse med gelændere, klapsider, stativ for presenning eller ramper. Den ekstra kombination med en krav, som Canter naturligvis også er egnet til, tillader uafhængig lastning og losning. Canter med lad i diverse udførelser leveres også som FUSO fabriksopbygning.

CANTER.
MED TIPPELAD.

Med en tippeladsopbygning egner Canter og eCanter sig specielt til transport af produkter i løs vægt og andre løse laster. Den tresidede tippefunktion tillader nem losning hhv. udledning mod venstre, højre eller bagud. En udvidelse med en kran med skovl kan tilbydes, hvor der skal læsses individuelt. Canter med tippelad i diverse udførelser leveres også som FUSO fabriksopbygning.

CANTER.
SOM VEKSELLAD.

Som veksellad for containere er Canter og eCanter med sine kompakte mål ideelle til brug i byen for byggeri og bortskaffelse. Dens stålramme byder på en robust base for opbygningen af den hydrauliske platform. Med en vekselladsopbygning er Canter en effektiv og fleksibel transportløsning, da den kan fungere uafhængigt, mens containeren forbliver der hvor den skal bruges.

CANTER.
MED VEKSELLAD.

Som ved veksellad, men lidt mere fleksibelt transporterer Canter og eCanter som veksellad udover containere også alle andre egnede vekselopbygninger. Herved kan Canter bestykkes med diverse beholdere, der nemt og hurtigt trækkes op på chassiset og sikres med hydraulisk kroglift. Den er herved ikke kun egnet for byggeri og bortskaffelse, men byder også på fremragende løsning af transportopgaver i den indre by hos kommuner eller brandvæsen og katastrofesikring.

CANTER.
MED KASSEOPBYGNING.

Med en kasseopbyging er Canter og eCanter transportløsningen for distribution i byen og omegnen. Altid kompakt og smidig og takket være forskellige totalvægte og akselafstande skabt til alle krav. Som Canter 3,5 t byder den på den største opbygningslængde i sit segment og de mest voluminøse opbygninger på Canter, ved en akselafstand på 4.750 mm, er 7.210 mm ─ det betyder op til 15 fulde pallepladser.

For aggregater og platforme eller køleaggregater er der forberedt interfaces og samtlige andre opbygninger på denne base, som eksempelvis drikkevarekasse, kan udføres på Canter.

eCanter er netop i byens distributionstrafik et prøvet og anerkendt lokalt emissionsfrit alternativ.

CANTER.
SOM KOMMUNALT KØRETØJ.

Med et lad eller med tippelad dækker Canter allerede mange kommunale transportopgaver. Særlig variabel i brugen bliver den dog med opbygning som veksellad.

Ved alle varianter byder Canter desuden på mulighed for optagelse af frontmonteringer. På en kommuneplade kan der f.eks monteres sneskovl for vintertjeneste.

Med høje anhængerlaster, med dobbeltkabine eller som Canter 4×4 med tilkobling af træk på alle hjul klarer den alt, hvad der er nødvendigt for en specialiseret og krævende indsats i kommunen.

CANTER.
TIL BORTSKAFFELSE.

For rengøring og bortskaffelse på begrænset plads, eksempelvis i den indre by, i gågader eller parker, er der brug for et yderst kompakt, men alligevel kraftigt, køretøj med mulighed for drift af specielle opbygninger. Canter kan uden problemer opbygges som fejemaskine, skraldebil eller suge- og skyllevogn og er referencekøretøj i kompaktklassen hos diverse anerkendte producenter af opbygninger.

CANTER.
HOS BRANDVÆSENET.

I nødstilfælde tæller hver en centimeter, derfor er Canter som særlig kompakt chassis prædestineret for opbygning som specialkøretøjer for brandvæsen. Specielt 4×4 varianterne med tilkobling af træk på alle hjul er alt hvad en tung lastbil kan ─ men er let og smidig. Canter opfylder alle normkrav for brandkøretøjer og specialiserede producenter af specialopbygninger udfører komplet udstyrede indsats- og slukningskøretøjer på Canter uden problemer, skræddersyet til hjælp og redning i smalle gader og stræder.

CANTER.
SOM LIFT.

At skulle op i højden, men ikke have plads ─ det daglige problem ved brug af lifte i byen. Canter er også her en løsning, for med den korte akselafstand og den smalle førerhusvariant byder den på den mest kompakte base for opbygning af lift. Dimensionerne på Canter tillader også anbringelse af støtter inden for køretøjets konturer. Som Canter 3,5 t kræves der heller ikke lastbilskørekort.

CANTER.
I LUFTHAVNEN.

Også ved de mange transportopgave i en lufthavn er der ofte brug for kompakte mål, for at kunne parkere nær eller under fly. Canter egner sig derfor ideelt til at bære flytrapper, som suge- og skyllekøretøj for vand ombord, tankvogn for ferskvand, dispenser m.m.

CANTER.
SOM FEJEBLAD.

Med lad, ramper og spil, men også med en specialopbygning med løftegrill, kan Canter benyttes som kompakt og smidigt fejeblad.

UNDER GARANTI.
CANTERs FABRIKSOPBYGNINGER.

Nøjagtigt for Canter og eCanter udviklede og direkte opbygget på FUSO fabrikken i portugisiske Tramagal, er Canter fanriksopbygninger det bedste tilbud for kunder, der genre vil bestille deres Canter færdig fra en enkelt leverandør.

Siden 2016 tilbyder FUSO i samarbejde med en anerkendt og driftssikker europæisk partner sine opbygningsløsninger fra fabrik for Canter med lad og Canter med tippelad i diverse varianter. Opbygningseksperten for FUSO lægger herved vægt på den kontinuerlige prøvning af kvalitetsstandarder og ledsager udviklingsprocessen for opbygninger individuelt. Det samme gælder for de forskellige udstyrsmuligheder, der også leveres fra fabrik. Hertil hører for eksempel værktøjskasser, apparatholdere eller diverse funktionelle afdækninger der beskytter køretøjsdele mod nedslidning smuds, deformering eller skader.

Kvaliteten af Canter fabriksopbygninger garanteres af opbygningseksperten for FUSO. Derfor er de også inkluderet i køretøjets garanti.

ET OVERBLIK OVER FORDELENE VED CANTER FABRIKSOPBYGNINGER:

 • Levering af et stort udvalg af tippelade og presenningsopbygninger.
 • Kunder modtager et af FUSO udviklet og testet samlet køretøjskoncept for maksimal kvalitet.
 • Den 36 måneders garanti fra en enkelt kilde på chassis, drivlinje og komponenter fra fabrik op til 100.000 km omfatter også karosseriet.
 • Reservedele leveres hos FUSO-partneren.
 • Reduceret opsætningstid for det samlede køretøj.
 • Specialudstyr leveres som ekstraudstyr.

LØBENDE DIALOG.
FUSO PORTAL FOR PRODUCENTER AF OPBYGNINGER.

Bedste kundeservice stør højt på prioriteringslisten for FUSO ─ derfor tilbyder FUSO med sin portal for producenter af opbygninger en direkte kontakt til producenter af opbygninger. For de betragter FUSO som en værdifuld kunde og partner.

På portalen for producenter af opbygninger stiller FUSO al information og data til rådighed for producenter af opbygninger, når han planlægger på et Canter eller eCanter chassis. På portalen findes blandt andet tekniske tegninger, diagrammer, angivelser og retningslinjer, tilladte tilpasninger og eksempler. Al information kan vises eller downloades.

Desuden kan producenter af opbygninger via portalen komme i direkte kontakt med FUSO produkt- og opbygningseksperter ─ og modtager altid et hurtigt svar.