Vi beklager. Vi fandt ingenting.

 • FUSO SERVICES.
  KLAR TIL INDIVIDUELLE TILBUD.

  Finansiering, leasing, forsikring, udlejning, brugte køretøjer

logo

OVERBEVISENDE TILBUD. FUSO SERVICES.

 • GOD FORRETNING.
  FUSO FINANSIERING.

  Daimler Truck Financial Services Group forstår kundernes behov og tilbyder interessante alternativer til kontant køb af FUSO Canter. FUSO forhandleren tilbyder en udførlig rådgivning om de forskellige finansieringsprodukter og opsætning af et individuelt tilbud.

 • HALV LEJE.
  FUSO LEASING.

  For en økonomisk ansakffelse af en ny FUSO Canter tilbyder Daimler Truck Financial Services Group attraktive løsninger – perfekt tilpasset til respektive kundes krav. FUSO forhandleren tilbyder Individuelle leasingtilbud efter ønske.

 • AF GODE GRUNDE.
  FUSO FINANSIERING.

  FUSO Canter overbeviser i sikkerhed. Men alligevel: Hellere forsigtig end bagklog. Med lastbilsforsikringen satser FUSO kunden under alle tilfælde på et produkt, hvis ydelsesomfang også er overbevisende. Produktrådgivning og salg sker gennem FUSO forhandleren.

STYRET FORLØB. TILBAGETAGELSE AF BRUGTE FUSO KØRETØJER.

TILBAGETAGELSE AF BRUGTE KØRETØJER OP TIL 3,5 t TOTALVÆGT.

Siden ikrafttrædelsen af ELV-loven* har kunderne mulighed for at tilbageleve deres brugte køretøj til producenten under de følgende omstændigheder:

 • Det drejer sig om et motorkøretøj op til 3,5 t.
 • Alle væsentlige bestanddele som drev (motor, transmission m.m.), chassis, karosseri, katalysator eller elektroniske styringer er til stede i køretøjet.
 • Der befinder sig intet affald i køretøjet.
 • Køretøjet er eller var inden ud af drift sættelsen registreret mindst en måned i et land i Europæiske Union.
 • Registreringspapirer medfølger.

 

*End-of-life direktivet for køretøjer ─ EF-Direktiv 2000/53/EC regulerer demontering og genindvinding af motorkøretøjer inden for Europæiske Union. Målet med direktivet er, at reducere affald fra køretøjer. Dette direktiv forpligter EF-medlemsstater til at organisere et returneringssystem for brugte køretøjer. Omsættelse af direktivet skete i Tyskland den 1. juli 2002, hvor forordningen om brugte køretøjer trådte i kraft.

GENINDVINDINGSDOKUMENTATION

For afmelding af et brugt køretøj kræves en såkaldt genindvindingsdokumentation. Denne genindvindingsdokumentation bekræfter den korrekte bortskaffelse af køretøjet. Denne genindvindingsdokumentation må kun udstedes af certificerede demonteringsvirksomheder, certificerede og autoriserede indsamlingssteder eller af producenten udnævnte returneringssteder.

RETURNERINGSSTEDER

For at tillade kunderne en enkel bortskaffelse af deres brugte køretøj, driver Daimler Truck AG et omfattende netværk af returneringssteder, der tager det brugte køretøj tilbage uden beregning. De kontraktligt forpligtede demonteringsvirksomheder er certificeret af uafhængige sagkyndige efter End-of-life direktivet og opfylder alle lovgivningens krav. Herudover valideres og overvåges de efter kvalitetskriterier fra Daimler Truck AG.

Kunder, der ønsker at returnere deres udtjente FUSO køretøj, kan kontakte den ansvarlige for returneringen Callparts Recycling GmbH på nummer: 033233 70-911 (Kontortid: Man-Tors fra 08.00 til 16.30 og Fredag fra 08.00 til 15.00).

GENINDVINDING

Først tørlægges køretøjet efter reglerne, ved at samtlige driftsvæsker (som olie, bremsevæske) på køretøjet fjernes og genindvindes. Efterfølgende bliver genbrugelige dele samt materialer til genindvinding demonteret. Disse materialer som eksempelvis glas, dæk og større kunststofdele behandles i særlige genindvindingsanlæg. Restkarosseri skrottes, skilles i de forskellige fraktioner og disse tilbageføres i videst mulige omfang til materialekredsløbet.

MILJØBESKYTTELSE

Mere genanvendelse betyder mindre bortskaffelse. Miljøbeskyttelse hører til de væsentligste virksomhedsmål for Daimler Truck AG. Det betyder økonomisk omgang med naturlige ressourcer. Allerede ved udvikling af køretøjer har en miljømæssig og genindvindingsegnet konstruktion en høj prioritet. Et godt eksempel er brugen af rene materialer til kofangere og beklædninger på undervognen. Dette tillader en enkel demontering og en højkvalitets materialegenindvinding. Herudover benyttes vedvarende råstoffer som kokosfibre eller sisal. Fordelene ligger lige ved hånden: Miljøskånende og genindvindingsegnet. I sine miljøretningslinjer forpligter Daimler Truck AG sig til løbende forbedring af sine produkters miljøvenlighed. Denne målestok er den daglige orientering for løbende optimering af miljøregnskabet.